Milí hosté,
měsíc listopad se nese v duchu husích specialit a ani u nás v restauraci tomu není jinak.
Připravili jsme pro vás Svatomartinské menu, které budeme servírovat od 9. do 12. listopadu.
Místo v restauraci si prosím rezervujte předem na M: +420 603 459 172 nebo E: restaurace@maximus-resort.cz.
Těšíme se na vás.
Předkrm
Paštika z husích jater, hruškové ragú, želé z portského vína a brusinek.
135 Kč
Polévka
Kaldoun s trhaným husím masem, drůbky, zeleninou a širokými nudlemi.
120 Kč
Hlavní chod
Čtvrtka pečené svatomartinské husy, červené zelí s rozinkami, kysané bílé zelí,
špekový knedlík, bramborová roláda.
690 Kč
Dezert
Bramborové lokše s povidlím a mákem.
120 Kč
Cena za celé menu 995 Kč
K menu doporučujeme:
Müller Thurgau, Vinařství Grmolec
0,15 l 80,-Kč|0,7 l 400,-Kč